Bästa macOs appen

Ja, Pixelmator är en mänsklig rättighet!

2 Likes

Cleanmymac är ett måste säger jag!

3 Likes

Använder inte Mac längre men för mig var 1Password (lösenord), Ulysses (alla längre texter) och Things (GTD) frekvent använda.

Utmärkta appar även i iOS – precis som Pixelmator.

1 Like

Många här
https://github.com/serhii-londar/open-source-mac-os-apps/blob/master/README.md

Åh nice!

Alfred är ett måste.

1 Like

Appcleaner (appzapper fast gratis)
https://freemacsoft.net/appcleaner/
Avinstallera appar ordentligt

2 Likes

Alfred e väl samma som spotlight eller?

Oj, nice!

Söken i Alfred är bara en del. Man kan trigga workflows som man bygger själv eller laddar ner. Kan lägga in snippets. Få utökad clipboard-funktionalitet m.m.

Testar att ladda ner från DPlay med Downie, men den spelas bara upp, ingen nedladdning verkar gå igång… den visar Laddar 1/1 och Bearbetar länken, men verkar inte gå vidare. Och fönstret ligger över allt annat, även om jag aktiverar ett annat program.

För att ladda ner från Dplay med Downie så måste du använd dig av Användar-assisterad nerladdning. Öppna Downie, välj Användar-assisterad hämtning… i Bläddrare, gå till sidan, starta den video du vill ladda ner så kommer du få upp en lista på höger sida med alla streams som finns. Lägg till med ±tecknet och kolla i nerladdningsfönstret om det är den storleken på fil som du vill ha.

Downie har ibland svårt att veta vilken fil den ska ladda ner och det är då man får göra på detta sätt. Har rapporterat felet med Dplay till utvecklaren och ju fler som gör dert desto snabbare löser de problemet så det funkar direkt. Programmet utvecklas snabbt och det kommer uppdateringar med fixar för nerladdningar ofta.

Jag testar med Firefox. Väljer Bläddrare, startar videon i Firefox, går tillbaka till Downie, inget visas i fönstret. Testat Ladda om, ingen skillnad.
Tack för att du tar dej tid!

Edit: missförstod, klistrade in länken och det verkar funka :slight_smile:

Rambox - app som syr ihop diverse mail-och messageing tjänster, gmail, linkedin, messenger, slack mmhttps://rambox.pro/#home

1 Like

Söker ett alternativ till appen bilder på MacOS. Kan man även göra bildspel av foton och videofilmer med pixelmattor?

Några appar som jag kanske inte “använder” dagligen men som alltid är igång

Välkommen till forumet @anon12750899!

1 Like

DayOne för journal/dagbok

Bacon. level 150 Är man på nu.

Telegram! Fast den kör man på alla enheter, inte bara Macen.

1 Like