Podd: På Instagram blir allt snyggt

Från sajten:
https://teknikveckan.com/podcast/podd-pa-instagram-blir-allt-snyggt/
Thor har rensat ut på vinden och har ett och annat att säga kring hårdvara som slutar fungera bara för att företagen slutar förse användare med mjukvara. Marcus är helt uppslukad av sin nya iPhone 11 Pro och försöker sig på att använda den för att filma en hel recension om just iPhone 11 Pro. Peter får en terapisession av Thor gällande sina fördomar gentemot Sonny från Japan. Det och mycket mer i veckans poddavsnitt.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver!

Du hittar podden på bland annat iTunes, Acast och Spotify!

 

Följ oss också på:

Har inte lyssnat än men kan inte låta bli att undra. Är Sonny en person ?

Haha, kanske eller kanske inte :slight_smile:

Frågetecknet lär nog rätas ut när jag lyssnat på avsnittet :wink:

1 Like

Rätt så onödigt med 60 bilder i sekunden. Spel och sport mår la bra av det. Film, serier och liknande ska inte rulla med det. Ser skit ut!

Blir magiskt när man använder slider tex vilket vi ofta gör i våra videos!

Jo, det här med bilder i sekunden är en jobbig pryl. Så många olika nu och skärmen man kikar med måste stödja alla och ändra automatiskt för att få flyt i bilden.

Japp! Men otroligt resultat blir det! Recensionen kommer imorgon så då får du ta dig en titt!

image
image
Magisk, otroligt, du låter som du presenterar en ny telefon-färg på en Apple-keynote :grinning:

Magiskt är det!

Vad är slider ?

En sådan här!

Det beror på vilken dialekt som det säges på. :rofl::joy:

Den ser kul ut :smiley:
Vad är det för något :grin:

Kommer visa den lite imorgon i min recension av iPhone 11-serien men kort förklarat kan man göra fina scener där det går sakta och blir väldigt smooth utan ryck etc. Ett exempel är 1 minut in i den här videon, den är gjord med slidern :slight_smile:

Tack Markus, nu fattar jag :grinning:

1 Like

Älskar Teknikveckan… men jag längtar till en tid då Teknik-poddar kan prata om något annat än mobilkameror och fotografering.
Även Vergecast, IMore, MacBreak Weekly, CultCast mm har plötsligt blivit fotografiska föreningen. Är verkligen alla teknik-nördar proffs-fotografer ?

Det ligger nog bara lite i tiden kring alla telefonsläpp under hösten! Vad vill du att vi ska prata om?

Bra fråga :slight_smile: Men egentligen det ni alltid pratat om… dvs blandat mellan smarta hemmet, operativsystem, tv-apparater, film & streaming-tjänster, och mycket produkttester av ljusväggar med svastikor, smarta lås, högtalare mm.
Säkert det alla foto-intresserade redan tycker det pratats för mycket om tidigare:-) Men en bra blandning helt enkelt.

(vill även tacka för ett gammalt avsnitt om Adressändring som Hannes kritiserade, vilket fick mig inse att det är en helt onödig tjänst. Så hälsa honom och tacka för de hundralappar han sparade åt mig)

2 Likes

Haha det ska vi göra :slight_smile: