Switch eller switch?

Jag har nu fyllt utgångarna från min router och behöver en utgång till. Jag antar att man då använder en switch? Är det någon kvalitetsskillnad på dem? Någon som kan tipsa om en prisvärd?

Vill du ansluta en till eller ersätta den du har nu med en med fler portar, hur många behöver du totalt?

Jag har en router med 5 utgångar, men behöver nu 6. Tänkte att det enklaste är att köpa en switch så att jag får mina 6 utgångar och fler för framtiden. Om nu switch fungerar så…? Alltså en kabel från ena utgången på routern in i switches och så får jag fler utgångar.

Jag antar att han inte vill byta routern utan koppla till en switch. Gå på den TP-Link som Attefors köpte, finns med fler portar om så önskas. Billig och bra.

2 Likes

Japp, det är så det fungerar. Du kan koppla in dina saker som du önskar då i båda enheterna. Man har ofta några saker nära routern och några en bit ifrån. Då kan man placera switchen en bit ifrån routern om det passar bättre.

1 Like

Jag har själv några från TP-Link:

Varit uppe några år utan strul! Kostar några 100-lappar eller så bara!

2 Likes

Denna var det jag köpte idag, är min tredje av samma sort och funkar så sjukt bra.

2 Likes

Tp-Link switcharna funkar fint. Switchar är inte direkt rocket science så i princip kan man kan köpa första bästa så länge man inte har mer behov än att kunna koppla in fler prylar på det trådade nätverket.

3 Likes

https://www.dustinhome.se/product/5010057259/prosafe-gs105