Teknikveckan tar över 99.se

Från sajten:
https://teknikveckan.com/nyheter/teknikveckan-tar-over-99-se/
För ett par veckor sedan möttes vi av beskedet att 99.se skulle läggas ned vilket innebär att flera års diskussioner i forumet, artiklar, guider och mycket mer skulle försvinna från internet. Det känner vi nästan är olagligt så vi kan glatt meddela att vi på Teknikveckan kommer att ta över 99.se.

Vi tycker detta känns superkul och arbetet med att flytta sidan och allt innehåll kommer nu att påbörjas vilket medför att 99.se kommer att ligga nere under ett par dagar tills flytten är klar. Vi kommer under tiden även jobba fram en plan för hur 99 ska se ut i framtiden, men detta ber vi att få återkomma om. Vi vill också tacka det härliga gänget på Geeks som trots det tuffa beslutet att inte längre kunna driva sajten lagt ner tid och energi på att hitta en lösning. En lösning som till slut vi kunde samarbeta runt.

29 Likes

Nämen så trevligt

1 Like

vad kul att göra, bra jobbat!

1 Like

Spännande. Kul att 99 kan fortsätta men i ny form.

2 Likes

Spännande!

4 Likes

Den bästa av alla lösningar - toppjobb av alla inblandade!

2 Likes

Grymt!

2 Likes

Kul!!

3 Likes

Gött !!

1 Like

Det var goda nyheter! Härligt! :grinning:

1 Like

Vad innebär detta konkret?

Härligt! Finns otroligt mycket kunskap i det forumet.

2 Likes

Spontant - lide gytt! :smile:

1 Like

I det korta loppet att sajten kommer gå ner några dagar och sedan fortsätta som vanligt - i det långa loppet får vi se vad vi kommer fram till ihop med communityn.

3 Likes

Fantastiska nyheter! Kul att 99 inte går i graven.

1 Like

Wonderbaaart :star_struck::star_struck::star_struck:

1 Like

Så ännu mer vinkling mot Apple, det är ju precis vad denna site behöver :thinking:

Grattis! Kommer detta innebära att ni både kommer skriva på Teknikveckan och 99 eller att ni kommer slå ihop sajterna? :slight_smile:

2 Likes

99 var på slutet inte riktat mot apples produkter enbart, tvärtom snarare. Däremot finns/fanns det många appleentusiaster och kunskap där :+1:t3:

Hoppas man använder 99s plattform.

2 Likes